QMS-Consult ApS


Indlæser

Fortolkning BRC Global Standard for Packaging version 6


Dato og tid

Tirsdag d. 9. juni 2020 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 8. maj 2020 kl. 23:00

Sted

QMS-Kursuscenter
Strømmen 32
8960 Randers SØ

Arrangør

QMS-Consult ApS
+45 75530050
gmm@qmsconsult.dk

Du bliver i stand til at forstå principperne og indholdet i BRC packaging, så du kan opbygge og/eller vedligeholde et kvalitets- og HACCP-system, der efterlever standarden. 

Beskrivelse

Kurset giver dig en indsigt i, hvad standarden kræver af virksomhedens kvalitets- og HACCP-system. Dette gøres ved en praktisk gennemgang og tolkning af standarden, hvori forskellige virksomhedscases vil blive diskuteret. Kurset lægger endvidere op til diskussion, således at deltagernes egne problematikker i forhold til standarden kan tages op på kurset. 

Målgruppe

Kurset henvender sig til emballageindustrien. Målgruppen er de kvalitetsansvarlige, HACCP-teammedlemmer og auditorer, som arbejder med BRC packaging standarden eller skal til at gå i gang med indføring af BRC packaging. Kendskab til kvalitetsstyring og HACCP-principperne vil øge udbyttet af kurset.  

Udbytte

Efter kurset vil du have et grundlæggende kendskab til indholdet i BRC packaging, og du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde, om det så vedrører opbygning, vedligehold eller auditering op imod BRC packaging. 

Varighed

2 dage

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

QMS-Consult ApS
+45 75530050
gmm@qmsconsult.dk