QMS-Consult ApS


Indlæser

Food Fraud / Food Defense


Dato og tid

Onsdag d. 30. oktober 2019 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 30. september 2019 kl. 23:00

Sted

QMS-Kursuscenter
Strømmen 32
8960 Randers SØ

Arrangør

QMS-Consult ApS
+45 75530050
gmm@qmsconsult.dk


Få grundlæggende kendskab til begreber som fødevaresvindel – Food Fraud, sårbarhedsanalyse (VACCP), trusselsanalyse (TACCP) samt de tiltag der kan virke nedsættende for sårbarheden for at blive udsat for fødevaresvindel – Food Fraud. Desuden får du kendskab til hvilke forebyggende tiltag, der kan være relevante i forhold til Food Defense. Kurset tager udgangspunkt i GFSI´s retningslinjer, samt kravene i FSSC22000, BRC og IFS standarderne.

 

Beskrivelse

Kurset har til formål at give dig kompetencer til og træning i at gennemføre analyser af sårbarhed og at vurdere evt. trusler for at blive udsat for beviste skadelige handlinger. Vi behandler de eventuelle bevidste skadelige handlinger, hvad enten motivationen er økonomi eller ønsket om at skade din virksomhed eller dine kunder. Der gennemføres under kurset øvelser med udgangspunkt i de aktuelle problemstillinger, og under kurset får du mulighed for at afprøve forskellige metoder og modeller til at gennemføre sårbarhedsanalyse og trusselsanalyser.

Målgruppe

Kurset henvender sig til kvalitetsmedarbejdere, men i særdeleshed også til virksomhedens øvrige medarbejdere, der arbejder med råvarer og indkøb samt leverandører. 

Udbytte

Efter kurset vil du have et grundlæggende kendskab til sårbarhedsanalyse og trusselsanalyse samt de tiltag der kan nedsætte sårbarheden eller trusselniveau. Du vil være i stand til at finde de informationskilder, der kan vise historiske tilfælde af fødevaresvindel på eventuelt dine råvaretyper, men også informationskilder til nye sager, der eventuelt lurer under overfladen. 

Varighed

1 dag

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

QMS-Consult ApS
+45 75530050
gmm@qmsconsult.dk